Maluni Art


Dimro Inkube KB har fått äran att utveckla affärs och marknadsplaner åt Maluni Art. Konstnär hos Maluni Art är Martina Lundin, som dels jobbar med glaskonst på ett modernt och nyskapande sätt, men även med textilier. Det nya är att kombinera olika moderna tekniker i sitt skapande. (För fem år sedan hade det inte gått på grund av att tekniken då inte fanns tillgänglig). Gången mellan hur Martina tar fram konstverken manuellt, digitaliserar dem och därefter arbetar ut den på glaset ter sig nästan mystisk och magiskt. Det inkluderar manuellt klassiska rit och konst tekniker, trycktekniker mer manuellt måleri, förgyllning och lackeringar.

Konstverket på bilden är 200×200 cm, men tekniken gör att det inte finns någon begräsning på hur stora bilder som går att göra. Bilden kan förstoras upp utan att förlora skärpa. Det innebär att konstverket exempelvis kan täcka en hel hus fasad. I och med att bilden framställs på glas ”sväller bilden” och skapar ett tre dimensionellt intryck.

Vi tycker det är oerhört stimulerande och utmanande att kombinera affärsplan och marknadsplan för att utveckla ett modernt konstnärsföretag. Intresse finns både i Sverige men även internationellt, främst Dubai och Spanien. Tavlorna finns just nu att beskåda i Leaserpros lokaler i Solna. Vi ser fram mot ett mycket spännande och utvecklande koncept där vi kommer hjälpa till med varumärke positionerande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s