En död guru…


För några dagar sedan träffade jag en kollega som hade varit på möte med en ny guru inom säljstöd. Vi konstaterade att det här var en i raden av många innan, som vi på olika sätt hade mött. I början satte dessa personer avtryck i en, men med åren mattades de av för det var samma sak som predikades. Hur en säljprocess skulle genomföras eller rättare sagt hur de gjorde affärer. Gjorde man som de sa skulle lyckan vara gjord.

Vårt behov av gud, tycks vara större idag än någonsin. Det räcker inte med vilken gud som helst, nej det ska vara den störste. Skulle denna sedan beröra mig, får jag överta en del av dennes kraft. Det är som hämtat ur bibeln.

Men allt börjar med att ta ett steg, våga göra fel, igen och igen och igen, ta lärdom av misstagen, men återigen våga göra dem. Tyvärr går det inte att vaccinera sig mot detta, utan lärdomen ligger i att lära sig att svettas och våndas, där föds framgången. Och det är där som vi männiksor skiljer oss mot gudarna, vi gör fel men de är allsmäktiga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s