En snövägg


20121130-143140.jpgPå väg till dagens möte i Tierp var det en ”snövägg” som mötte mig. Det var inte helt oväntat, det brukar vara så i slutet av november, men det var ändå överraskande. Enkelt att förstå i teorin, men alltid lika överraskande i praktiken.

Under resan pratade jag med en ny kund som ville ha hjälp med en marknadsplan. Varje marknad är unik men i teorin är det alltid enkelt att ta fram planen. Frågan är om det dyker upp en ”snövägg” i praktiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s