Dag 1


20130101-155537.jpg

Dag 1 på det nya året börjar som vanligt med ett sent uppvaknande och sedan allt vad det innebär. Men i år tycks experterna vara eniga omkring att vi går en osäker framtid till mötes. Jo så är det alltid att framtiden är oviss men framtida marknader ser ut att bli som ”hela havet stormar”. Vi kommer under året spegla detta, visa på hur viktig inställningen är hos den som ska ge sig ut i ”dåligt väder”, se vilka verktyg som är centrala och framförallt våga segla i ”tufft väder”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s