Morgon


2012-09-09 07.28.56En ny dag vaknar till liv och det ”ser ut” att bli en solig dag. En bra dag är mer en definitionsfråga och hänger på mig som ska ”skapa” dagen. Den tredje parten inom mig är den del som ”tycker” det är en bra dag. Samspelet mellan dessa tre roller går många gånger isär, men när de samverkar blir upplevelsen mycket stark.

När jag läser om personlig utveckling så förundras jag över det enorma fokus, som finns på ”quick-fix” lösningar. Jag ska ”tycka” att dagen ska vara bra genom exempelvis papperslappar, kylskåpsmagneter etc. utan att de andra två delarna belyses. Det finns till och med stunder när andra personer säger till mig att ”det här måste vara den bästa dagen för dig”. Själv håller jag krampaktigt kvar i magneten som det står ”du är värd något”, helt sant men jag känner det inte.

Nu ser jag att dagens uppvakande fortsätter, och jag undrar om du kan skapa harmoni mellan det som du ser, känner och det du tycker, eller håller du i magneten från kylskåpet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s