En Järnman


MickeMikael Kulanko, Svenskt Näringsliv Halland, visar på hur idrott och näringsliv kan jobba ihop. Han har under Vasaloppsveckan åkt alla lopp, vilket har blivit 405 km. Sedan har han bjudit in olika företag att ge 10 kr/ åkt km till världensbarn. Det har i skrivande stund inbringat 48 000 kronor. Förutom att Världensbarn har fått pengar, har flera företag nu hört av sig och vill vara med inför nästa år. Han visar vidare på att folkhälsa, näringsliv och goodwill kan mötas, skapa nätverk som leder till Win-Win-Win för alla. Vi på Dimro Inkube lyfter på hatten och grattar denna järnman.

Ett svar till “En Järnman

  1. Ping: Ett nytt sätt… | DIMRO INKUBE KB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s