Mellan det nya och det gamla


20130328-200212.jpgPåväg till ett möte idag, passerade jag Colloseum, och slogs av den blandning mellan det antika Rom och den moderna storstaden. Det som idag känns modernt kommer imorgon vara dåtid och viljan att förändra och att bygga tar över. Det är oerhört centralt att komma ihåg när man står inför utmaningar i sitt företag. Tappa inte bort  det som en gång i tiden startade ditt förtagsbyggande, möt rädslan och se motgångar som en del av företagskulturen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s