Ett nytt sätt…


Micke IIMikael Kulanko Järnmannen, som i vintras genomförde alla Vasalopp under Vasaloppsveckan ca 40 mil. Bjöd in företag att skänka pengar till världens barn för varje kilometer han genomförde. Det blev 66 000 sek. till världens barn på detta evenemang. Näringsliv, idrott och välgörenhet smälter samman i ett nytt spännande koncept. Vi önskar Mikael lycka till framöver, 11 oktober kommer han att synas på Galan och ser fram mot kommande vinter. Skulle vara intressant att se om fler kanske kunde nappa på denna idé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s