En ledig dag


20131110-134849.jpgIdag är en ledig dag och eftertänksamhet råder. Fundera över hur veckan som har gått blev och vad som kommer framöver. Men framförallt gäller det släppa att släppa allt och vara i nuet. Jag vet hur enkelt det är att sätta sig med ett diagram, presentation, rapport etc. ”för jag har ju ändå tid över”. Nu är livet ingen påse som ska fyllas till brädden, eller tömmas på allt dess innehåll. Nej livet är en upplevelse som pågår …. just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s