I väntan


20131121-052741.jpgEn tidig morgon stod jag och väntade på att förrådet skulle öppna. Väntan, detta underskattade tillstånd, som ett företag nu påstår sig ha avskaffat.

Jag har många gånger svårt att förstå reklambyråernas ”påklistrade” budskap som sedan företag köper rakt av. För några år sedan såg jag ”vi tar ansvar för framtiden”. Efter att stormen ”Gudrun” slagit till så försvann detta budskap. Det borde finnas en manual över formuleringar för att undvika de mest flagranta misstagen.

Men nu gällde det väntan. Ibland kan jag gå in i självvald väntan men många gånger styrs min väntan av andra ej påverkbara faktorer. Exempelvis att vänta på bussen, affären ska öppna etc. Väntan kan även bero på så triviala saker som driftstörningar, överbelastningar och dålig uppkoppling. Det är där som detta bolag får stora bekymmer. Driftstörningar, överbelastningar i nätet och dåliga uppkopplingar är en vardag för denna typ av bolag. Det innebär att en reklamslogan snabbt kan ändras till en plågsam skröna, för all väntan styr jag tyvärr inte själv över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s