På väg


2014-01-03 06.52.14Många företag lämnar ett Q4 som inte har varit helt positivt, kanske inte lika illa som 2012, men enkelt har det inte varit. Nu går vi in i  2014 med strategier och förhoppningar om tillväxt. Men ofta är det så att när företag står framför den väg man ska åka, är själva ”åkandet” det centrala och riktningen underordnad. Ofta läggs det ned mycket tid och engagemang på mål och strategier utan att först veta vart resan ska gå?
Ägardirektiv och affärsplanen lägger riktningen åt bolag och ger styrelsen möjligheter att utveckla ett sunt företagsklimat. När man vet riktningen är marknad och sälj målen enklare att sätta. Därefter kommer implementering, men det kräver andra åtgärder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s