Lördag morgon


20140301-142732.jpgEtt steg börjar det mesta med, men innan kan det vara bra att fundera på riktning. Alltför vanligt är det omvända och då faller en del kunder, mål och inspiration bort. Ibland kan man behöva pröva idéer och koncept men istället för att pröva dem mot en målgrupp kan familj och vänner vara en bättre ”prövningskandidat”.

Ett företags uttryck skapar intryck hos kunder. Om de lever kvar efter ett par veckor har de satt ett avtryck. Med andra ord kan oprövade uttryck bli tydliga avtryck hos en målgrupp, något som senare kan vara kostsamt och svårt att jobba bort.

Dags att prova, prova ta ett steg, men riktningen bör du veta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s