Nu kör vi!!


IMG_4993För några veckor sedan skulle jag på ett möte i ett område som jag inte alls var bekant med. Som vanligt i dessa tider så går allt att lösa med sin smartphone och jag letade bland gator för att hitta adressen. Tyvärr var detta en liten oansenlig gata som var svår att finna så till slut fick jag gå in på en bensinmack i området för att komma rätt.

Att ta sig fram och vart vi ska hänger ihop, men jag tycker att allt mer fokus läggs på att ta sig fram och att vart vi ska blir mer sekundärt. Det är som att allt som tar oss framåt, som energi och flow, är lösningen till en lyckad framgång.

Argument som jag möter är ”jo, men riktningen löser sig efterhand, det viktiga är att komma i gång; Nu kör vi!!”. Det är till viss del sant att det är viktigt att få igång sin försäljning men samtidigt vet jag att det kostar pengar, mycket pengar att ständigt köra fort och fel.

Ett annat argument är ”jo, men för att man ska lyckas måste man misslyckas” vilket också är sant. Men nu är det inte så att framgångsrika personer eller företag har ”farit runt som vettvillingar utan riktning” för att nå dit de har nått. För att komma någonstans måste man lägga tid på riktningen.

I de flesta bolag som når framgång finns det en långsiktighet där vision och riktningen är tydligt uttalat. Att man ibland misslyckas som man drar lärdom av finns det en medvetenhet om, men det är inte det som är i fokus utan mer att öka omsättningen och vinsterna.

Nu inför det nya året fundera över vart du vill ta vägen med sitt företagande och känns det väldigt ointressant så kommer någon behöva hjälpa dig. Trots att vi idag har så mycket hjälpmedel så är dessa enbart verktyg; vetskapen om hur de ska användas underlättas om du vet vart du ska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Välkommen till personlig utveckling

Lev ditt bästa liv och bli en inspiratör för andra

För oss som gillar försäljning och marknad

Tankar och ideér om försäljning, marknad och sociala medier

News

Music for every moment.

Ekonomistas

Nationalekonomer om samhället, politiken och vetenskapen

Berits åsikter

Välfärdspolitiska tankar

Mindstretching Sverige

Personlig utveckling, Ledarskap, Grupputveckling & Workshops för företagare

Storytellers.se

STORYTELLING I OCH OM ORGANISATIONER

Personlig utveckling

Skapa din e-gen framtid

adocus

A great WordPress.com site

Dillsmak

- ett projekt för en bättre attityd

Silicon Valley Global Network

Connecting Entrepreneurs on the Cloud

VentureBeat

News About Tech, Money and Innovation

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

Matt on Not-WordPress

Stuff and things.

Ian Daniel Stewart

That's me. This is my blog.

NewsFeed

Breaking news and updates from Time.com. News pictures, video, Twitter trends.

Whatever

THIS MACHINE MOCKS FASCISTS

Den fula verkligheten....

Om livet före och efter en gastric bypass operation.

%d bloggare gillar detta: