En stukad fot


En spännande koppling

Familjekonsulter.se

De flesta av oss har råkat ut för att stuka foten. Det gör fruktansvärt ont och man är helt övertygad om att man aldrig kommer att kunna gå igen. Ett annat likartat fenomen är muskelbristningar som kan ge liknande smärta och är mycket handikappande. Perioden efter en stukning eller bristning är ett mindre rörligt liv. Den lätthet som man kunde använda för att springa ifatt en buss finns inte där och inte ens att tänka på. Insikten och betydelsen av att få vara frisk är något som man brukar börja uppskatta. Mitt i all detta börjar man acceptera situationen för att kunna gå vidare.

En stukad själ fungera på samma sätt, men samtidigt är det är det andra områden som berörs än de muskulära och mekaniska områdena. Här är det istället de emotionella områdena, som i sig kan sätta sig i fysiska delar, exempelvis ojämnhemeter mellan höger och vänster kroppshalva…

View original post 398 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s