Dimro Water Solution


Idén till Dimro WS var vid ett besök på Solvatten,som jobbar med en svensk vattenreningsuppfinning, och insåg då att betalmodeller var ett stort hinder, men även att hitta rätt produkt till det geologiska område den ska verka i. Det ledde vidare till att börja se över den svenska marknaden på hållbara vattenreningsprodukter. Idag har vi ett sortiment som kan användas både i vattenreningssyfte, men även som avsaltningsanläggningar. Betalmodeller har det visat sig inte är ett sådant stort bekymmer. Däremot är det viktigt att ”prata med rätt person”, och det är sällan den som inleder kontakten.

Vår mission är att ge människor tillgång till dricksvatten, och vi vill verka som en lokal partner med globalt perspektiv.

Det segment som vi har valt att arbeta med är där det inte finns befintliga infrastruktur med återvinningssystem. Nu har det kommit sådana förfrågningar på senare tid och att få fram produkter som svara upp mot det fungerar också. I de fallen blir våra roller både att agera som agenter, men även att hålla i kontakten under projekten.

Ett svar till “Dimro Water Solution

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s