Vad vi erbjuder det mindre företaget…


Paket IAffärs-hälsokontroll”

Vad vi gör?

Vi erbjuder en ”affärs-hälsokontroll” till VD eller ägare av någon verksamhet som sysselsätter fler än fem personer. Affärs hälsokontrollen utförs på ett möte (helst) i era lokaler. Vi kommer att diskutera er verksamhet i detalj och fokusera på de områden som är viktigast för er. Det kommer att finnas gott om tid att titta på utmaningar, möjligheter eller eventuella problem.

Vad kan du förvänta dig?

Vi kommer att belysa och lyfta fram områden där man kan minska kostnaderna, få konkurrensfördelar och uppnå en hållbar, lönsam tillväxt.

Vad behöver vi från dig?

Vi har ett strukturerat arbetssätt för att få en god förståelse för din verksamhet. Mötet kommer att pågå i cirka två timmar, och vi vill att alla beslutsfattare deltar. På så sätt får vi input från alla intressenter när vi diskuterar viktiga affärsfrågor. Denna affärs hälsokontroll kan vara det mest lönsamma möte du ordnar i år!

Paket II Business mentorskap

Utmaningen för ledarskap

Att driva ett växande företag kan vara en mycket ensamt jobb. Hur väl du än känner din organisation, finns det tillfällen då du önskar att du hade en annan erfaren och oberoende näringsidkare att prata med, för att få en second opinion eller att utmana dina tankar.
Stora företag har råd att köpa en professionell styrelse som kan dela med sig av sina olika färdigheter, kunskaper och erfarenheter. Verkställande direktören eller ägaren till ett mindre företag har normalt ingen sådan lyx.

Hur vi kan hjälpa er?

Vårt Business Mentorskaps program ger er samma förutsättningar som ett större företag. Du kommer att få en affärskonsult, rådgivare som du kan ringa till under kontorstid och ”jourtid”, för att diskutera eventuella affärsfrågor som du kan ha. Dessutom kommer du träffa din rådgivare 1-2 ggr per månad för praktiska ”hands-on” tid för att stödja dig så i att få saker att hända. Du får även tillgång till en stor databas av kvalificerade partners och medarbetare som kan hjälpa till med speciella områden i din verksamhet.

Ett svar till “Vad vi erbjuder det mindre företaget…

  1. Kommentar; bip- business intelligence partner önskar bidra med 10 års erfarenhet av projektdrivning & dess koncept DrA-team som prövats på klienter ett 30-tal de senaste 4 åren. Det stämmer bra med bip: s & DiMRO Inkubes värdegrund. Våra gemensamma verktyg & CV-bank kan nog utvecklas framgångsrikt till nytta för oss men framför allt för blivande & pågående kunder & kunduppdrag.

    bip- affärsutveckling CEO Lars Vilhelm Widén

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s